Kennelen

Kennelen

Jeg ønsker at lave hunde der kan og vil arbejde. For mig er det vigtigt at bevare aussiens instinkt for at arbejde på dyr, dens lyst til at løse opgaver, samtidigt med at den hænger godt fysisk sammen og først og fremmest er i mental balance.

Noget af det mest fantastiske ved aussien er, at den er en fremragende hyrdehund, samtidig med at den kan være en dejlig familiehund.
Aussien elsker at arbejde og har et kærligt væsen.

Jeg sælger kun hvalpe til personer der går ind for positiv indlæring og som kan tilbyde hunden et aktivt liv i gode trygge rammer.
Der er intet krav om at du skal hyrde med din kommende hvalp hvis det er lydighed, agility, redningsarbejde eller noget helt femte du brander for at lave med din hund.

Jeg starter socialiseringen med møder med fremmede hunde, børn, køreture, besøg på strand og i by, samt andre steder der er relevante for hvalpene. Hjemme oplever de forskellige underlag, lyde, inde og ude. De har ting at lege med der udfordrer og udvikler deres fysik og deres sanser. Jeg ligger et indkald ind på fløjte.

Jeg får hvalpene tjekket af en hundekiropraktor kort efter deres fødsel og igen inden de flytter hjemmefra. Her bliver de gennemgået for eventuelle skævheder og kiropraktoren kommer med en fysisk vurdering af den enkelte hvalp.
De får ligeledes dyrlægetjek og ormekur og bliver øjenlyst af en øjenspecialist.

De bliver instinkttestet på får. En test der fortæller meget om hvalpens psyke og arbejdsinstinkt.

Hvalpene vil have DKK/FCI stamtaler, pas og chip, når de sælges.

For at få mulighed for at købe en hvalp hos TipTopAussie skal du/I aflægge mig et besøg, hvor vi taler om hvad en aussie kræver, hvad du/ I er på udkig efter og hvad du/I kan tilbyde den.

I øjeblikket har jeg ingen hvalpeplaner.