Montana (2009-2015)

Montana (2009-2015)

Montana, min smukke røde traktor. Montana var af gode arbejdslinier fra Kennel S Bar L i Tyskland. Kuldet er opkaldt efter traktorer og hun arbejdede som en utrættelig traktor. Montana havde et rigtig godt tryk, ville gerne gå på hovederne af dyrene og vekslede gerne i sit arbejdstempo.

Da Montana blev 8 måneder, begyndte jeg lige så stille at træne hende på får. Hun arbejdede smukt. Hendes drivning var stille og rolig, meget naturlig og velovervejet. Der var fart på i hentningerne.

Jeg lærte hele tiden noget nyt, når jeg arbejdede med hende, idet hun var meget anderledes, end de andre aussier jeg har haft.

Montana har gået på et par hold i lydighed i Hvalsø Hundevenner for at blive socialiseret og løbet lidt agility, men ellers brugte jeg hende kun til hyrdning, arbejdsopgaver og konkurrence.

Montana gjorde det rigtig flot ved flere konkurrence både på kvæg, ænder og får. Montana foretrak kvæg. Hun kunne lide når kvæget stillede sig op og det var aldrig Montana der trak sig.

Hun har lavet mange første pladser og blev kåret til ”High in trial” flere gange. I august 2014 blev Montana Working Trial Champion.

Montana havde et fantastisk hundesprog. Hun var meget venlig, men bestemt, over for andre hunde. Det at hun var så tydeligt gjorde at hun også var meget vellidt.